Outin vă garantează un espresso adevărat oricând, oriunde, pentru a face față provocărilor vieții cu pasiune. Cofeina devine un stimulent activ care îți activează complet corpul și creierul pentru a fi la cel mai bun nivel. În același timp, Outin va pregăti cel mai bun espresso cu gust și aromă irezistibile.
Crema adaugă textura cafelei tale.
Crema este o spumă de culoare cafenie, care se găsește pe espresso proaspăt extras. Când bulele de aer se combină cu uleiurile solubile ale cafelei măcinate fin, o ceașcă de espresso perfect va fi gata. O pompă adecvată face o cremă grozavă - barele de presiune pot extrage crema adecvată de espresso, făcând cafeaua aromată.
O cafea perfectă va aplica reguli numite Regulile Golden Espresso Crema:
Numai boabe proaspete folosite: cu cât boabele de cafea sunt mai proaspete, cu atât crema va fi mai bună. Fasolea prăjită cu 24 de ore înainte de a fi măcinată va fi cea mai bună alegere.
Cea mai bună mașină investită: o mașină acționată de pompă care atinge 192F-200F și furnizează constant presiunea apei la cel puțin 9 bari.
Tamp-ul este important: tamponarea cafelei, care joacă un rol semnificativ în obținerea cremei perfecte, recomandată de iubitorii de cafea la 30 de kilograme.
Porniți-vă grind-ul: obținerea corectă a mărunțirii este cheia pentru a face cea mai bună cremă. Găsiți o râșniță cu niveluri de măcinare pentru a vă satisface nevoile.
Doar apă proaspătă: calitatea apei este vitală pentru un espresso perfect. Recomandăm fiecărui iubitor de cafea să folosească apă de calitate superioară pentru a obține un gust optim.
Mic și compact, dar la un nivel profesional
Mașina noastră de espresso Nano are un cip din ceramică precis, care poate chiar încălzi apa rece și poate extrage espresso în aproximativ 200 de secunde, așa că bea un espresso fierbinte poate fi oriunde fără electricitate sau apă caldă. În plus, oamenii au cerințe diferite de favoare sau obiceiuri pentru cafea, așa că Nano este proiectat atât pentru cafea măcinată, cât și pentru capsule.
Metoda de extracție la presiune înaltă bine concepută de la Outin este ca prietenul tău barista, acordând atenție gurii. Nano-ul nostru are 20 de bari de presiune a pompei, în timp ce altele vor fi de obicei 9 bari. Cu avantajele sistemului de pompare, dispozitivul nostru poate face espresso de aceeași calitate standard ca un espressor de uz casnic profesional. Mulți etentuazi și baristi de cafea sunt uimiți de crema mai bogată făcută de mini-ul nostru și chiar fac diverse latte de cafea pe deasupra cremei.
Din punct de vedere mental, amintirea cafelei a oamenilor nu se limitează la gustul cafelei, ci și la ocazie și vreme în care cafeaua există, familia și prietenii de însoțit. Astfel, cafeaua de casă sau o ceașcă de cafea afară cu prietenii sau familia devine o activitate socială indispensabilă. Outin este dornic să creeze un dispozitiv de uz casnic mai portabil, dar mai profesionist, pentru a satisface experiența consumatorilor, oriunde se află familia Outin, aceștia se vor bucura întotdeauna.